Design, nettsider, apps, netthandel

Vi er en gruppe talentfulle individer som jobber med lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter.
Tjenester.banner
Vårt arbeid

Vår signatur

Vi lever for å skape positive digitale opplevelser ved hjelp av teknologi som hjelper deg hele veien fra idé til endelig produkt. Vi jobber til daglig med bedrifter som vil fornye seg selv, nå nye kunder, holde på eksisterende kunder, og ikke minst - øke konverteringer.

Det er derfor viktig for oss å kunne tilby en helhetlig kundeopplevelse, hvor vi veileder og bidrar i alle ledd av leveransen.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg komme i gang med ditt neste prosjekt.

DESIGN

Design og utforming er en spennende prosess hvor et varemerke eller produkt utvikler sin egen identitet og ansikt. Vi skaper gode brukeropplevelser gjennom et unikt samspill mellom design, teknologi og innhold. Med brukeren i fokus er vi opptatt av å forenkle og visualisere informasjon gjennom intuitive grensesnitt som er enkle å forstå.
- User interface design
- User experience design
- Prototyping & wireframing
- Kundereise

WEB OG APPS

Vi utvikler nettsider til alle type kunder, både i eksisterende og skreddersydde systemer, helt fra bunnen av. Vi jobber aktivt med grensesnitt og brukervennlighet for å øke konvertering og trafikk til dine nettsider.
- Skreddersydd CMS
- Web apps
- WordPress®
- Front-end utvikling
- iOS & Android apps
- Brukertesting
- Optimalisering

NETTHANDEL

Med erfaring fra både store og små nettbutikker kjenner vi til fallgruvene og vet hva som skal til for å lykkes. Vi hjelper deg med å velge det systemet som passer best for deg og dine behov. I tillegg hjelper vi deg med planlegging og strategi for en effektiv markedsføring av din nettbutikk.
- Magento
- Shopify
- WooCommerce
- Skreddersydd nettbutikk
- Integrasjon med 3. parts systemer
- Betalingsløsning

Sounds interesting?

Vi har et brennende engasjement og lidenskap for kreative idéer. La oss skape noe fantastisk sammen!