What keeps us busy

Vi strever for å levere et godt håndverk til alle våre kunder. Her er noen spennende prosjekter vi har hatt gleden av å jobbe med.

Dette sier
samarbeidspartnere
og våre kunder

Visana består av en hyggelig og kompetent gjeng som jobber beinhardt. For oss har jobbet med komplekse problemstillinger og funnet gode løsninger. De er gode til å danne seg en oversikt over innholdet og navigasjonen for nettsiden og er tilgjengelige og serviceminded gjennom hele reisen, fra ide til ferdig nettside.

Steffen Mølgaard: Chief Design Officer Easee

Visana har ytet fremragende service til Xait’s film sortiment. Leveranser er overholdt og levert med en presisjon og kvalitet få kan matche. Xait bruker dem gjerne igjen i fremtiden.

Marianne Finsnes Molineaux: Chief Marketing Officer Xait

Visana AS leverte topp service og som alltid mer enn de lovet. Utrolig fornøyd med hvordan du løste utfordringene vi hadde med vår tidligere nettside. Anbefaler Visana på det sterkeste!

Siv Sivertsen: Medeier/Daglig leder Sooo Creative

Topp service, rask respons og enestående design på nettsiden. Visana har gjennom sin enestående service fått seg en fast kunde for livet og vi ser allerede frem til vårt neste samarbeid.

John Asim Fahlstrøm: Daglig leder Dr Wax AS

Å velge Visana som samarbeidspartner og leverandør av digitale tjenester skaper både trygghet og ro i både sinn og sjel. Etter flere års erfaring med dem kan vi trygt anbefale dem til andre også. Visana leverer alltid mer enn de lover!

Lene Grimsrud: Daglig leder Sandnes Brygge

Nettsider, kampanjer eller romskip

Vi elsker nye utfordringer og kreative løsninger. La oss skape noe fantastisk sammen!