Team Visana består av 8 digitale hoder

Vi er en gruppe talentfulle individer som jobber med lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter.
about-us-header
Hvorfor velge oss?

Vi brenner for at du skal lykkes

Av den enkle grunn at vi alltid strever for å gi deg mye for pengene.

Vi vet at din bedrift er unik, og vi vil at du skal lykkes for å skape vekst, verdi og målbare resultater. Derfor leverer vi ikke bare design, websider, utvikling og digital markedsføring - hos oss får du noen som tenker og stiller de rette spørsmålene rundt kvalitet, mål, bruk og hva du ønsker å formidle.

Vi er opptatt av kvalitet og vi gjør jobben i direkte kontakt med deg, samtidig som vi sørger for at du blir godt ivaretatt og får god service – raskt.

VÅR VISJON

Designe sofistikerte brukeropplevelser

For oss handler ikke brukeropplevelse kun om ‘brukervennlighet’ - brukeropplevelse for oss er følelsen av glede brukerne opplever som får dem til å engasjere seg om og om igjen med de digitale løsningene vi bygger. Å oppnå dette er vår ultimate motivasjon.

Bygge håndverk som utgjør en forskjell

Vår hengivenhet til å hjelpe mennesker med å sette seg klare mål, løse komplekse utfordringer og gjøre drømmer og visjoner til virkelighet er uten tvil. Vi har et oppdrag å legge igjen et stykke av oss selv, vår kreativitet og sjel, i hver eneste detalj av hvert eneste prosjekt vi driver med.

VÅR MOTIVASJON

Sounds interesting?

Vi har et brennende engasjement og lidenskap for kreative idéer. La oss skape noe fantastisk sammen!