Team Visana består av 8 digitale hoder

Vi er en gruppe talentfulle individer som jobber med lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter.
About us header
Hvorfor velge oss?

Vi brenner for at du skal lykkes

Av den enkle grunn at vi alltid strever for å gi deg mye for pengene.

Vi vet at din bedrift er unik, og vi vil at du skal lykkes for å skape vekst, verdi og målbare resultater. Derfor leverer vi ikke bare design, websider, utvikling og digital markedsføring - hos oss får du noen som tenker og stiller de rette spørsmålene rundt kvalitet, mål, bruk og hva du ønsker å formidle.

Vi er opptatt av kvalitet og vi gjør jobben i direkte kontakt med deg, samtidig som vi sørger for at du blir godt ivaretatt og får god service – raskt.

VÅR VISJON

Designe sofistikerte brukeropplevelser

For oss handler ikke brukeropplevelse kun om ‘brukervennlighet’ - brukeropplevelse for oss er følelsen av glede brukerne opplever som får dem til å engasjere seg om og om igjen med de digitale løsningene vi bygger. Å oppnå dette er vår ultimate motivasjon.

Bygge håndverk som utgjør en forskjell

Vår hengivenhet til å hjelpe mennesker med å sette seg klare mål, løse komplekse utfordringer og gjøre drømmer og visjoner til virkelighet er uten tvil. Vi har et oppdrag å legge igjen et stykke av oss selv, vår kreativitet og sjel, i hver eneste detalj av hvert eneste prosjekt vi driver med.

VÅR MOTIVASJON

Sounds interesting?

Vi har et brennende engasjement og lidenskap for kreative idéer. La oss skape noe fantastisk sammen!